• Dansk
    • English
    • German

Grupper

Alle grupper er velkomne

Om I er en familiegruppe, MTB-klubben, golf-folk, en gruppe af studerende, en polterabend-gruppe, en gruppe, der skal overnatte i forbindelse med et arrangement eller noget helt andet, så er Danhostel Kjellerup stedet for jer.

Der er gode muligheder for de aktive i form af omkringliggende MTB-baner, put and take-søer, golfbaner i Tange, svømmehal i byens centrum, fodboldbaner, opvarmet kunstgræsbane, idrætshaller. I Arena Parken, som er lige udenfor Danhostels hytter, kan der spilles strandhåndbold, petanque, volleyball, tennis, forhindringsbane, basketball og meget meget mere.

Der er også mulighed for at tilkøbe skydning i det nærliggende skyttehus efter aftale, fri fitness, gå 12 km rundt i de grønne områder kaldet Krabbes Grønne Ring. Der kan laves mad, snobrød, ristes skumfiduser eller andet over bål. Brænde skal blot bestilles dagen før, og hvis gruppen eller nogle derfra ønsker den ultimative udendørsoplevelse, er det tilladt at stille telte op eller benytte de to opstillede shelters, hvis de er ledige.

Der er altid gratis parkering både for biler og for busser.

Hvis I får brug for cykler på jeres besøg her ved Danhostel Kjellerup kan I læse mere her 

Forplejning

Arena Midt har sund og lækker mad fra eget køkken efter aftale.

 

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte